A rizs fehérjeporunk izomzatépítő, könnyen emészthető növényi fehérje, stabilizálhatja a vércukorszintet és szabályozhatja a koleszterinszintet, zsírégető hatással bírhat.
A rizsfehérjét csak a magfehérjéből állítják elő, ahol a fehérje legnagyobb arányban tárolódik. A rizsfehérje egyre népszerűbbé kezd válni a savófehérje vegán, kegyetlen alternatívájaként. A Tampa Egyetem 8 hétig tartó tanulmánya szerint azoknak a férfiaknak az eredményei, akik rizsfehérjét szedtek az edzés után, abszolút összehasonlíthatóak voltak a férfiak más csoportjával, akik tejsavófehérjét fogyasztottak a testzsír csökkentése, és az izomtömeg növelése érdekében. Könnyen emészthető és gyorsan metabolizálódik, ami miatt ez a fehérje ideális az edzés utáni újratöltődéshez. Azért szeretjük a rizsfehérjét, mert univerzális, finom íze van a többi növényi fehérjéhez képest, és számos recepthez felhasználható a tápérték javítására. A rizsporban lévő fehérjét nem befolyásolja a magas hő, ezért főzni és sütni is lehet vele.
Lehetséges jótékony hatásai:
Izomépítés
Zsírégetés
Koleszterinszint csökkentés
Vércukorszint javulása
Máj egészsége
Növénytani Megnevezése: Oryza Sativa
Összetevők: 100% Bio Rizs
Ajánlott napi adag: 30 g / nap. Fogyasztás előtt kérjük konzultáljon kezelőorvosával.
RECEPTEK:
Rizs- és kendermag-fehérje poros energiagolyók
Banánkenyér Muffin Rizsfehérje porral
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, és erős, közvetlen napfénytől távol tárolandó.
Származási hely: Kína
TÁPÉRTÉK (100g adagban)
Energia |
1678/396 kJ/kcal |
Zsír |
2.9 g |
- telített |
1.0 g |
- egyszeresen telítettlen |
0.7 g |
- többszörösen telítettlen |
1.0 g |
Szénhidrát |
7.2 g |
- Cukor |
0 g |
Rostanyag |
3.8 g |
Fehérje |
83 g |
Só |
0.40 g |