Összetevők: Natúr rizsdara, datolyapor, rizsfehérje, borsófehérje, glicin, arany lenmagpehely, inulin, kókuszreszelék, útifűmaghéj, bio matcha por, bio kurkuma, só
Átlagos tápérték / Average nutritional value / Nährwerttabelle
|
100 g
|
1 adag (50g) növényi itallal készítve
|
Energia / Energy / Energie
|
1656kJ/396kcal
|
962 kJ/230kcal
|
Zsír / Fat /Fett
|
9
|
6
|
amelyből telített zsírsavak / of which saturated fatty acids/ gesättigte Fettsäuren
|
9
|
4,7
|
Szénhidrát / Carbohydrate / Kohlenhydrate
|
48
|
28
|
amelyből cukor / of which sugars / Zucker
|
9
|
4
|
Fehérje / Protein / Eiweiß
|
25
|
13
|
Rost / Fibre / Ballaststoffe
|
13
|
7
|
Só / Salt /Salz
|
0,3
|
0,2
|
Gluténmentes
Vegán
Magas rost- és fehérjetartalom
Szuperfood összetevőkkel
Tudatos választás, tápanyagban gazdag összetevők
Magas antioxidáns-tartalom, élénkítő hatás, támogatja a koncentrációt és az anyagcserét.
Gyulladáscsökkentő hatású, kurkumin nevű hatóanyaga miatt funkcionális élelmiszerként is ismert.
Omega-3 zsírsavakban és rostokban gazdag, támogatja az emésztést és szív-érrendszert.
Prebiotikum, a bélflóra egészségéért felelős.
Emésztésjavító, rostforrás, vércukor- és koleszterinszint szabályozó hatása van.
Természetes édesítő, mikrotápanyag-tartalma miatt pozitív.
- Rizsfehérjepor, borsófehérjepor
Teljes értékű növényi fehérjék
Természetes szénhidrát forrás, hipoallergén, glutén- és laktózmentes, vegán termék
A glicin a kollagén fő aminosava, amely a kötőszövetek, például a csontok, a bőr, a szalagok, az ínszalagok és a porcok fő szerkezeti fehérjéje.
Ajánlott adag: 50g Rizskása
Elkészítés: 50g Rizskása + 150 ml növényi ital vagy tej. 2 perc alatt összeforralni vagy mikróban elkészíteni
Fogyaszthatod
Reggelire – Dobd fel friss gyümölccsel, magvajjal
Edzés előtt – könnyen emészthető, mégis tápláló, energiát biztosít
Edzés után – a fehérje és szénhidrát támogatja az izmok regenerálódását
Munka közben – nem terhel meg, de feltölt
Utazás alatt – kompakt, gyors, kényelmes
A termék nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat.
Száraz, hűvös helyen tartandó.